Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2700g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g720g1224kcal136.8g0g72g0g
Keittojuurekset, apetit360g94kcal3.2g17.3g1.1g8.3g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g990g703kcal15.8g155.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g4041kcal311.6g345.4g148.2g16.6g
Valittu annoskoko4770g2021kcal155.8g172.7g74.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna2385g1010kcal77.9g86.4g37.1g4.2g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681