Kukkakaali-purjokeitto

Kuullota paloiteltu kukkakaali, purjo ja valkosipuli kattilassa öljy-margariiniseoksessa.

Lisää kasvisliemi ja keitä kunnes kukkakaali on kypsää.

Soseuta keitto.

Lisää paloiteltu sulatejuusto ja mausteet; ohjeessa sanotaan kirveli, mutta käytin itse timjamia.

Saksi pinnalle vielä ruohosipulia.

Ohje julkaistu Yhteishyvä 8/10.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Irocduck
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1869g450kcal33.8g41.1g5.6g43g
Purjosipuli 374g86kcal6.8g9g0.7g7.9g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Rypsiöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Flora kevyt margariini 40 400g70g259kcal0.4g2.1g28g0g
Kasvisliemi laimennettu 1869g174kcal5.4g7.7g13.5g0.9g
Olympia perinteinen sulatejuusto (Valio), annos 15g467g1122kcal70.1g14.5g93.5g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9548g5397kcal240.4g164g409.4g105.6g
Valittu annoskoko4774g2698kcal120.2g82g204.7g52.8g
Annoskoko puolitettuna2387g1349kcal60.1g41g102.4g26.4g
Arvot/100g100g57kcal2.5g1.7g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187518