Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke596g596kcal107.3g0g17.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1402g1067kcal26.4g217.3g2.8g14g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 1753g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 7g21kcal0.7g2.4g1g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g876g526kcal8.8g39.4g35.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9548g4506kcal290g531.6g114.2g43.6g
Valittu annoskoko4774g2253kcal145g265.8g57.1g21.8g
Annoskoko puolitettuna2387g1127kcal72.5g132.9g28.6g10.9g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736