Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 84g742kcal0g0g83.9g0g
Sipuli (kuorittu)449g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Luumutomaatti pirkka, 83g2996g599kcal18g113.9g9g179.8g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g1199g4039kcal149.8g805.4g24g71.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9552g11106kcal354.8g1897.4g236.2g520.6g
Valittu annoskoko4776g5553kcal177.4g948.7g118.1g260.3g
Annoskoko puolitettuna2388g2777kcal88.7g474.4g59.1g130.2g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828