Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1051g1786kcal210.1g0g105.1g0g
Peruna, uusi 781g607kcal13.2g125.7g1.6g7.8g
Sipuli kuivattu 30g82kcal3.2g10.5g0.5g10.5g
Keittojuurekset, apetit600g156kcal5.4g28.8g1.8g13.8g
Vesi, vesijohtovesi 2251g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g33g83kcal2g2.8g6.9g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g23g73kcal2.3g11.3g2.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9552g5574kcal472.4g358.2g236.4g68.8g
Valittu annoskoko4776g2787kcal236.2g179.1g118.2g34.4g
Annoskoko puolitettuna2388g1393kcal118.1g89.6g59.1g17.2g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125