Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado1412g649kcal8.5g155.3g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1322g448kcal27.2g57.1g2.8g33.7g
Parsa 1111g172kcal14.2g13.3g2.2g16.7g
Ruokaöljy keskiarvo 120g1062kcal0g0g120g0g
Hunaja 90g298kcal0.5g72.8g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 180g39kcal0.6g2.9g0g0.2g
Jäävuorisalaatti, rapea541g54kcal5.9g4.3g1.1g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9552g5443kcal113.8g611.4g252.2g114.2g
Valittu annoskoko4776g2721kcal56.9g305.7g126.1g57.1g
Annoskoko puolitettuna2388g1361kcal28.5g152.9g63.1g28.6g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739