Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)800g2801kcal102.4g557.8g15.2g25.6g
Atria kevyt jauheliha934g1587kcal177.4g0g93.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2667g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)131g471kcal7.2g99.3g4.6g7.2g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio44g123kcal4.1g7.9g8.4g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio200g580kcal52g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9552g11124kcal686.2g1330g327.2g66g
Valittu annoskoko4776g5562kcal343.1g665g163.6g33g
Annoskoko puolitettuna2388g2781kcal171.6g332.5g81.8g16.5g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358