Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 80g61kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Linssi-punainen (raaka)48g146kcal12g24g0.5g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g8g13kcal1.4g1.7g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.2g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana956g476kcal31.2g78.2g3.8g12g
Valittu annoskoko478g238kcal15.6g39.1g1.9g6g
Annoskoko puolitettuna239g119kcal7.8g19.6g1g3g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741