Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Lehtiselleri 10g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviini kuiva 45g31kcal0.1g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g72kcal0.1g0.1g7.9g0g
Herne 56g39kcal2.8g5.3g0.2g1.7g
Isot katkaravut (rainbow)101g101kcal23.3g0g0.9g0g
Tumma pikariisi, Risella42g144kcal3.8g30.4g1.5g2.2g
Basilika, tuore11g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Minttu, tuore (-), annos 1g2.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 14g3kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana957g925kcal62.4g78.4g33.4g10.4g
Valittu annoskoko479g463kcal31.2g39.2g16.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna239g231kcal15.6g19.6g8.4g2.6g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652