Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lohifileepalat (Findus)125g163kcal26.3g0.6g6.3g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Kalaliemikuutio 4.6g14kcal0.5g1.6g0.6g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0.1g0.1g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana958g664kcal58.2g34.2g32.2g3.4g
Valittu annoskoko479g332kcal29.1g17.1g16.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna240g166kcal14.6g8.6g8.1g0.9g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742