Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman63g106kcal7.5g0g6.3g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g16g55kcal2g10.9g0.3g0.5g
Ruskeita papuja, Rainbow42g35kcal2.3g5.8g0.2g9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g78g20kcal1g3.3g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.1g8.1kcal0.4g0.4g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.8g6.4kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Vesi235g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana957g563kcal27.6g47.6g24.8g20.4g
Valittu annoskoko479g282kcal13.8g23.8g12.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna239g141kcal6.9g11.9g6.2g5.1g
Arvot/100g100g59kcal2.9g5g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933