Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g19g4.7kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g94g38kcal1.3g7.6g0.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)75g124kcal2.3g3g11.3g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g150g180kcal21g1.8g0.6g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.5.6g20kcal0.7g3.8g0.1g0.2g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g4.5g13kcal0.4g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana958g993kcal53g39.6g50.2g0.6g
Valittu annoskoko479g497kcal26.5g19.8g25.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna240g248kcal13.3g9.9g12.6g0.2g
Arvot/100g100g104kcal5.5g4.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761