Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino1249g4373kcal162.4g837.1g31.2g75g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1000g3203kcal267.6g0g239.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1949g819kcal31.2g167.6g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 412g588kcal51.5g1.2g42.3g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)170g204kcal5.1g7g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9560g18373kcal1035.6g2025.8g663.4g150g
Valittu annoskoko4780g9187kcal517.8g1012.9g331.7g75g
Annoskoko puolitettuna2390g4593kcal258.9g506.5g165.9g37.5g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511