Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Linssi, punainen, Go Green750g2439kcal180.1g367.7g7.5g90g
Vesi3127g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g70g84kcal1.8g4.2g6.3g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Tomaattipyree, Pirkka75g62kcal2.6g14.3g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9560g6979kcal390.8g891.4g168g206.2g
Valittu annoskoko4780g3489kcal195.4g445.7g84g103.1g
Annoskoko puolitettuna2390g1745kcal97.7g222.9g42g51.6g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442