Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g124g1.6g8g
Linssi-punainen (raaka)480g1459kcal120g240g4.8g43.2g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g80g133kcal13.9g17g1g0.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8g0kcal0g0g0g0g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9560g4759kcal312.4g781.2g36g120.4g
Valittu annoskoko4780g2380kcal156.2g390.6g18g60.2g
Annoskoko puolitettuna2390g1190kcal78.1g195.3g9g30.1g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741