Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2000g920kcal64g96g30g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen40g288kcal0.4g0.4g32g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Tonnikala öljyssä 600g1139kcal162.7g0g54g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g400g280kcal44g10g6g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli400g1200kcal14.4g16.8g120g0g
Tilli tuore8g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9560g13514kcal787.2g998.6g688.6g36.8g
Valittu annoskoko4780g6757kcal393.6g499.3g344.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna2390g3379kcal196.8g249.7g172.2g9.2g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689