Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Kalaliemikuutio 55g168kcal5.5g18.7g7.7g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 300g229kcal13.5g38.7g0.6g3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1251g1627kcal37.5g25g162.7g0g
Purjosipuli501g95kcal9g12g1g10.5g
Paprika punainen 651g191kcal6.1g29.3g2.6g12.4g
Tonnikala öljyssä 1402g2660kcal380.1g0g126.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 70g619kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9560g11205kcal907g248.4g742.2g55.2g
Valittu annoskoko4780g5602kcal453.5g124.2g371.1g27.6g
Annoskoko puolitettuna2390g2801kcal226.8g62.1g185.6g13.8g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080