Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Ahven 740g624kcal126.2g0g12.6g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Kalaliemikuutio 22g67kcal2.2g7.5g3.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9564g4199kcal333.4g393.8g135.4g35.2g
Valittu annoskoko4782g2100kcal166.7g196.9g67.7g17.6g
Annoskoko puolitettuna2391g1050kcal83.4g98.5g33.9g8.8g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622