Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)525g1102kcal73.4g3.1g89.2g0g
Pekoni, paistettu 175g901kcal28.7g0g88.6g0g
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Paprika punainen 297g87kcal2.8g13.4g1.2g5.6g
Paprika vihreä 297g63kcal2.8g7.4g0.9g5.6g
Tomaatti 1312g299kcal7.3g45.2g3.9g18.4g
Voi 70g507kcal0.8g0.3g56.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1539g2195kcal192.4g4.6g157.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1155kcal7g10.5g122.4g0g
Paprikajauhe 14g45kcal2.1g2.6g1.8g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g12823kcal639.4g192.6g1046g76.2g
Valittu annoskoko4788g6411kcal319.7g96.3g523g38.1g
Annoskoko puolitettuna2394g3206kcal159.9g48.2g261.5g19.1g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128614