Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2240g3718kcal425.6g0g224g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g1680g470kcal18.5g85.7g5g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g560g1954kcal39.2g112g151.2g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g112g459kcal7.8g2.2g32.5g0g
Ketsuppi, Felix56g50kcal0.6g11.8g0.3g0g
Salsa medium (Rainbow)140g35kcal1.5g6g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g13376kcal986.4g435.4g826.6g4.2g
Valittu annoskoko4788g6688kcal493.2g217.7g413.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna2394g3344kcal246.6g108.9g206.7g1.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006