Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1910g403kcal22.9g64.9g3.8g40.1g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Paprika punainen 202g59kcal1.9g9.1g0.8g3.8g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g67g16kcal0.4g2.2g0.6g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön45g315kcal1g2g7.2g0g
Kasvisliemikuutio 25g75kcal2.3g3.3g5.8g0.4g
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g67g555kcal0g0g61.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1348g2238kcal256.1g0g134.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g7443kcal575g184.6g430.2g96.2g
Valittu annoskoko4788g3722kcal287.5g92.3g215.1g48.1g
Annoskoko puolitettuna2394g1861kcal143.8g46.2g107.6g24.1g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737