Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 108g328kcal9.5g59.8g2.1g15g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)153g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Vehnälese 54g123kcal7.2g8.3g2.4g20.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1125g630kcal95.6g56.2g2.2g0g
Emmental juustoraaste valio675g2633kcal195.7g0g202.5g0g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 464g776kcal128.6g0g28.7g0g
Broilerifilee, uunissa 293g418kcal90.1g0g5.8g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)900g630kcal36g108g7.2g0g
Banaani, kuorittu 320g278kcal3.4g58.5g1.3g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g13288kcal1269g624.8g607.2g95.2g
Valittu annoskoko4788g6644kcal634.5g312.4g303.6g47.6g
Annoskoko puolitettuna2394g3322kcal317.3g156.2g151.8g23.8g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687