Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g466g840kcal11.7g37.3g70g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1120g1903kcal223.9g0g111.9g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1166g4081kcal149.3g812.8g22.2g37.3g
Plus maito (Valio), annos 100g233g93kcal11.7g11.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.4g0g
Ingman Pohjanpoika juusto350g1382kcal84g7g111.9g0g
Tomaatti, tuore466g95kcal2.8g17.7g1.4g6.5g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g18100kcal1073.8g1812.2g715.2g99.8g
Valittu annoskoko4788g9050kcal536.9g906.1g357.6g49.9g
Annoskoko puolitettuna2394g4525kcal268.5g453.1g178.8g25g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445