Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee3089g3182kcal713.6g0g46.3g0g
Voi 98g713kcal1.2g0.4g79.9g0g
Hunaja 140g464kcal0.7g113.5g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl1404g630kcal4.2g140.4g1.4g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g56g208kcal0.6g47.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g10393kcal1440.6g603g258.6g0g
Valittu annoskoko4788g5197kcal720.3g301.5g129.3g0g
Annoskoko puolitettuna2394g2598kcal360.2g150.8g64.7g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324007