Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 375g2722kcal4.5g1.5g305.1g0g
Tattarijauho, Myllynparas195g663kcal25.4g131.7g3.3g10.3g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 180g621kcal9.9g137.2g2.2g2.3g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 1201g421kcal55.5g23.4g3.6g30g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g450g721kcal76.5g4.5g40.5g0g
Kananmuna kuoreton 495g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio600g841kcal16.8g39g72g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 751g481kcal24g36.2g26.3g0.1g
Kaurajauho 165g618kcal23.9g94.1g12.1g16.5g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 360g257kcal10.8g17.3g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g16155kcal620g984.2g1063.4g118.6g
Valittu annoskoko4788g8077kcal310g492.1g531.7g59.3g
Annoskoko puolitettuna2394g4039kcal155g246.1g265.9g29.7g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712