Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g781kcal23.2g159.2g2.7g8g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 25g178kcal0.2g0.1g20g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g1.2g3.9kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 63g29kcal1.9g3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana958g2914kcal60.8g369g128g18.4g
Valittu annoskoko479g1457kcal30.4g184.5g64g9.2g
Annoskoko puolitettuna240g729kcal15.2g92.3g32g4.6g
Arvot/100g100g304kcal6.3g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070