Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr56g158kcal4.5g5.4g13.5g0.9g
Kesäkurpitsa, tuore254g43kcal1.5g6.3g1g1.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Aurajuusto34g115kcal6.8g0g9.8g0g
Ruokakerma 5%, Valio113g73kcal1.7g4.7g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana959g791kcal29.6g35g59.8g6.2g
Valittu annoskoko479g395kcal14.8g17.5g29.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna240g198kcal7.4g8.8g15g1.6g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757