Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli58g11kcal1g1.4g0.1g1.2g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g192g115kcal6g14.6g3.8g0g
Ketsuppi, Heinz44g45kcal0.4g10.5g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)122g135kcal30.6g0g1.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana959g696kcal76g53g19.6g3.4g
Valittu annoskoko480g348kcal38g26.5g9.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna240g174kcal19g13.3g4.9g0.9g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113341