Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 263g329kcal55.2g0g11.8g0g
Valio Viola Mustapekka 100g58g275kcal7g4.2g25.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio117g76kcal1.8g4.9g5.8g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana959g1523kcal129.2g21.8g103.2g1g
Valittu annoskoko480g762kcal64.6g10.9g51.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna240g381kcal32.3g5.5g25.8g0.3g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474