Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale64g205kcal7.7g0g19.2g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 263g64kcal3.6g5.1g1.3g6.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.8g35kcal0g0g3.9g0g
Maito, Kevyt78g36kcal2.5g3.7g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 39g50kcal4.3g0.1g3.6g0g
Mozzarella juustoraaste, valio31g89kcal8g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana959g954kcal52.2g17.8g71.2g13g
Valittu annoskoko479g477kcal26.1g8.9g35.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna240g239kcal13.1g4.5g17.8g3.3g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412