Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g13g47kcal0g11.4g0g0.4g
Kananmuna kuoreton13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g5g36kcal0g0g4g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g3.3g2kcal0.3g0.2g0g2.4g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, fazer1g3.3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 5g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g279kcal4.6g36.4g12g5.6g
Valittu annoskoko48g140kcal2.3g18.2g6g2.8g
Annoskoko puolitettuna24g70kcal1.2g9.1g3g1.4g
Arvot/100g100g292kcal4.8g38g12.5g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323