Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.3g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.1g0.3g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g43kcal0g0g4.7g0g
Hiiva 1.2g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g276kcal5.4g39g10.2g2.2g
Valittu annoskoko48g138kcal2.7g19.5g5.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna24g69kcal1.4g9.8g2.6g0.6g
Arvot/100g100g288kcal5.6g40.7g10.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693