Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen10g70kcal0.1g0.1g7.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl13g44kcal1.8g7.3g0.9g1.4g
Sokeri 16g66kcal0g16.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl7.1g9kcal0.9g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.3g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g390kcal6g49.4g18.6g2.8g
Valittu annoskoko48g195kcal3g24.7g9.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna24g98kcal1.5g12.4g4.7g0.7g
Arvot/100g100g407kcal6.3g51.6g19.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149224