Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)34g14kcal3.3g0.5g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g7.6g29kcal0.1g7.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.4g38kcal1.5g0.4g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g163kcal9.8g16.2g6.8g0g
Valittu annoskoko48g82kcal4.9g8.1g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna24g41kcal2.5g4.1g1.7g0g
Arvot/100g100g170kcal10.2g16.9g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689