Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Sokeri 8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Mustikka metsä- 15g6.6kcal0.1g1g0.1g0.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g325kcal3.6g43.6g14.6g2.2g
Valittu annoskoko48g163kcal1.8g21.8g7.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna24g81kcal0.9g10.9g3.7g0.6g
Arvot/100g100g339kcal3.8g45.4g15.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746