Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.8g10kcal0g2.3g0g0g
Kaakao (Oboy, original)0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Liivate 0.7g2.5kcal0.6g0g0g0g
Flora vispi 20%9g21kcal0.3g0.5g1.9g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g4.7g22kcal0.1g3g1g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen1.4g7.7kcal0.2g0.7g0.5g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 9g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g234kcal5.8g31.8g9g0g
Valittu annoskoko48g117kcal2.9g15.9g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna24g59kcal1.5g8g2.3g0g
Arvot/100g100g244kcal6g33.1g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376