Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]9g11kcal1.1g0.2g0.7g0g
Pesto (Pirkka)1.2g7.2kcal0.1g0g0.8g0.1g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g15g34kcal1.2g6.4g0.4g1.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 6.2g17kcal0.1g0.2g1.7g0g
Mozzarella, Euroshopper6.2g16kcal1.1g0.1g1.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g175kcal7.4g14.6g9.6g4g
Valittu annoskoko48g87kcal3.7g7.3g4.8g2g
Annoskoko puolitettuna24g44kcal1.9g3.7g2.4g1g
Arvot/100g100g182kcal7.7g15.2g10g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983