Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki21g14kcal2.5g0.8g0g0g
Edam 24% (Arla)13g40kcal3.2g0g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Vehnälese 1g2.3kcal0.1g0.2g0g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 2g6.1kcal0.2g1.1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g155kcal14.4g4.6g8g1.4g
Valittu annoskoko48g77kcal7.2g2.3g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g39kcal3.6g1.2g2g0.4g
Arvot/100g100g161kcal15g4.8g8.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577