Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)3.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 13g5.9kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 8.3g4.9kcal0.8g0.2g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g211kcal4.2g29.4g7.8g1.4g
Valittu annoskoko48g106kcal2.1g14.7g3.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g53kcal1.1g7.4g2g0.4g
Arvot/100g100g221kcal4.4g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999