Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.8g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)3.8g23kcal0.9g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g358kcal6.4g41.6g18g0.6g
Valittu annoskoko48g179kcal3.2g20.8g9g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g90kcal1.6g10.4g4.5g0.2g
Arvot/100g100g371kcal6.6g43.1g18.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928