Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4g29kcal0g0g3.2g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g30g101kcal3.9g20.4g0.5g1.9g
Kanttarelli, tuore, annos 50g5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g5g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g302kcal11.4g41.2g10.2g4.2g
Valittu annoskoko48g151kcal5.7g20.6g5.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna24g76kcal2.9g10.3g2.6g1.1g
Arvot/100g100g315kcal11.9g42.9g10.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333