Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g38g54kcal7.5g0g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 5.6g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g127kcal16.4g0.4g6.4g0.2g
Valittu annoskoko48g63kcal8.2g0.2g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g32kcal4.1g0.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17.1g0.4g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893