Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 14g33kcal2.7g0g2.4g0g
Paprika punainen 18g5.2kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Polar 10% (Valio)3.6g7.5kcal1.1g0g0.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g98kcal8g3g5.8g1g
Valittu annoskoko48g49kcal4g1.5g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g25kcal2g0.8g1.5g0.3g
Arvot/100g100g102kcal8.3g3.1g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051