Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g9g2.8kcal0.4g0.2g0g0.2g
Broilerifilee, marinoimaton9g10kcal2.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Maito, Kevyt14g6.5kcal0.5g0.7g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa4.7g14kcal1.1g0g1.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.8g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g89kcal10.4g2.4g4.2g0.6g
Valittu annoskoko48g44kcal5.2g1.2g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal2.6g0.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g92kcal10.8g2.5g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555