Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.3g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g17g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g5.6g20kcal0.4g1.1g1.5g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g1.1g4.6kcal0.1g0g0.3g0g
Ketsuppi, Felix0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Salsa medium (Rainbow)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g134kcal10g4.4g8.4g0g
Valittu annoskoko48g67kcal5g2.2g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna24g34kcal2.5g1.1g2.1g0g
Arvot/100g100g140kcal10.4g4.6g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006