Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g6g4.5kcal1.1g0g0.1g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g4.4g15kcal0.5g3.1g0.1g0g
Atria broilerin filesuikale maustamaton11g12kcal2.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kiinankaali 11g2.1kcal0.2g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 5.3g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g1.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g87kcal9g8.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko48g44kcal4.5g4.1g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal2.3g2.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g90kcal9.3g8.5g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215094