Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu6.2g19kcal0.3g0.2g1.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g9g23kcal1.7g0g1.7g0g
Tilli, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g14g45kcal1.6g8.9g0.3g0.8g
Valkoviini kuiva 3.7g2.6kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g207kcal7.6g19.8g10g1.8g
Valittu annoskoko48g104kcal3.8g9.9g5g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g52kcal1.9g5g2.5g0.5g
Arvot/100g100g216kcal7.9g20.6g10.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979