Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g8.7g65kcal0g0g7.2g0g
Sokeri7.6g31kcal0g7.6g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl7.6g10kcal1g0g0.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)18g54kcal3g9.4g0.5g2.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Marianne crush 150g6.1g26kcal0.1g5.3g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g376kcal8.2g45.4g17.8g4.8g
Valittu annoskoko48g188kcal4.1g22.7g8.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna24g94kcal2.1g11.4g4.5g1.2g
Arvot/100g100g392kcal8.5g47.3g18.5g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622