Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g31g54kcal2.1g10.2g0.4g0.9g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.2g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g16g34kcal3.9g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g181kcal12.4g21g5g1.8g
Valittu annoskoko48g91kcal6.2g10.5g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g45kcal3.1g5.3g1.3g0.5g
Arvot/100g100g189kcal12.9g21.9g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943