Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.7g0g2.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1.2g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g3.1kcal0g0g0.3g0g
Suolakurkku (Rainbow)1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light0.6g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g104kcal10g1.6g6g0.4g
Valittu annoskoko48g52kcal5g0.8g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g26kcal2.5g0.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g108kcal10.4g1.7g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014